fbpx

Basında Nuga Bant: Baskılı ve Baskısız koli bandı

Baskılı ve baskısız bant sektöründe lider bir marka, NUGA BANT

Baskılı koli bandı ve baskısız koli bandı üreten ve aynı zamanda sektöründe lider olmayı hedefleyen bir firmadan bahsedeceğiz.

İstanbul Kartal’da 2012 yılında kurulan teknolojinin imkanları ile donatılmış makine parkuru ile kaliteli hizmet anlayışı ile sektörde adından söz ettiren NUGA BANT A.Ş. Genel Müdürü Zinnur Zülal ile bir söyleşi yaptık.

Zülal, Baskılı bant alanında Türkiye’de lideriz

İdealist, başarılı bir o kadar da memleket sevdalısı iyi bir Dadaş olan Zinnur Zülal’den, baskılı ve baskısız bant piyasası şirketi ve Erzurum hakkında düşüncelerini sizlere aktarıyoruz. Zülal, “Baskılı ve baskısız koli bantı alanında Türkiye’de lider durumdayız. Ulusal marka bilinirliği olan marka ve e- ticaretlerin baskılı bantlarını yapıyoruz, yetmiş üç vilayette müşterimiz var. Üç ortaklı bir şirket yapımız mevcut, bölge satış yöneticilerimiz bu yapıya çok ciddi katkı sağlıyorlar, Yaklaşık elli kişilik bir aileyiz, sektördeki gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz. Müşteri kitlemiz genellikle kurumsal firmalardır. 7/24 çalışan bir yapımız var, Hammadde veya yarı mamüller döviz kurlarına endeksli olduğu için kâr oranı düşük bir sektörde faaliyet göstermekteyiz. Yaptığımız işin işçilik hariç tamamı döviz e endeksli buda risk faktörünü iki katlıyor, kaygan iktisadi hayatın içinde ayakta durabilmekte çok kolay değil.

Erzurum’lu olmayı ayrıcalık olarak görüyorum, gurur duyuyorum

Erzurum doğup büyüdüğüm sevdiğim memleketim. Erzurum’a yatırım yapmayı düşünüyoruz, fakat bizim içinde bulunduğumuz sektör iklim açısından değerlendirildiğinde Erzurum’da üretim yapılması zor bir alan. Zira sıcaklıkla alakalı bir üretim olduğu için Erzurum’da böyle bir üretimin rantabl olma şansı yok. Erzurum’lu olmak Rabbimin bizlere torpil içinde torpil yapması anlamını taşıyor benim dünyamda. Zira Allah cc bize bu güzellikleri nasip etmiş, Her nimet kendi içinde bir şükür gerektirir. Memleketimiz kültürel değerleri bakımından çok güzel özelliklere sahip fakat ekonomik açıdan hak ettiği yerde değil.

Marka değerinin daha iyi yerlerde olması gerekiyor, bunun içinde Erzurum’un ihtiyacı olan nitelikli müteşebbislerle ekonomik işbirliği adımlarının atılması gerekiyor. Dernekler vakıflar var fakat daha iyi senkronize edilerek güzel çalışmalar yapılabilir. Hedeflerimizi büyük koyup, şahsi beklentilerimizi yok etmemiz gerekir, yani “Biz” demesini bilmeliyiz, ama ne hikmetse hep “Ben” diyoruz. Ama inanıyorum ki Erzurum bir dönem nasılki doğunun Paris’i konumunda idi, yine aynı konumda yani kalkınmışlık açısından ipek yolunun merkezi durumunda olacaktır. Büyük fotoğrafa bakınca ülkemizin tarihine ismini ordusunu kurtaran halk olarak geçen bu kadim şehrimiz geleceğinde ihmal edilmişliği yok edip hak ettiği pozisyonda olacaktır.

Baskılı Koli Bandı ve Baskısız Koli Bantı ürün gruplarımızı görmek için tıklayınız.

Baskılı  Koli Bantı ve Baskısız Koli Bandı

Özgeçmişi;

Zinnur Zülal, 1967 Erzurum merkez doğumlu olup tahsil hayatını Erzurum da tamamlamıştır. Doğukan ve Aleyna’nın babası, İktisatçı, 25 yıldır İstanbul’da yaşamaktadır. Kadıköy’deki İstanbul Erzurumlular Vakfı üyesi, Maltepe Erzurumlular Vakfının Mütevelli üyesi aynı zamanda halen Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye BEYAZ AY derneği üyesi, MÜSİAD üyesi, çocukluğundan kalan kayak sporunu halen yapmak olup ayrıca Basketbol sporunun yanı sıra 8 yıl amatör olarak siyasetle de ilgilendi.

Kaynak: http://www.erzurumhabergazetesi.com/77146-baskili-ve-baskisiz-bant-sektorunde-lider-bir-marka-nuga-bant