fbpx

Koli Bandı İhtiyacınızı Karşılayabileceğiniz Uygun Fiyatlı Seçenekler

Koli bandı, “hot-melt” yani sıcak eritme tekniğiyle üretilen iki yüzeyi birbirine tutturmak için kullanılan üründür. Tek tarafı yapıştırıcı özellikte olan bu bantlar, çok fazla kullanım alanına sahiptir. Koli bantları; plastik, cam, kâğıt, karton ve duvar gibi yüzeylerde güçlü tutunma sağlar. Ürünler bu özellikleri sayesinde birçok sektörde yapıştırma ihtiyaçlarına en iyi çözümleri üretir.

Çeşitli avantajlara sahip olan koli bandı modelleri fiyat konusunda farklılık gösterir. Uzun bir raf ömrüne sahip olan koli bantları fiyatları; kalınlığına, genişliğe, uzunluğa ve üzerinde baskı olmasına göre değişiklik gösterir. Her alanda olduğu gibi özel tasarımlı bantlar, farklı fiyat aralıklarına sahiptir. İhtiyaçlara, özel olarak üretilir. Koli ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz şeffaf, beyaz, sarı, kırmızı gibi farklı renklerde, marka logosu içeren ve üzerine yazı yazılan koli bandı çeşitleri, uygun fiyatlı seçeneklere sahiptir. Hangi çeşit olursa olsun kalitesinden asla ödün vermeyen koli bantları, bütçenize göre şekillenir.

Özel Üretim Koli Bandı Çeşitleri ve Kullanım Alanları

Koli bantlarını günlük yaşamda birçok yerde görebilirsiniz. Özellikle paketleme işiyle uğraşan kişi ve işletmeler tarafından sıklıkla kullanılan koli bandı, tekstil sektörü başta olmak üzere, nakliye, gıda ve inşaat alanında en çok tercih edilen ürünlerdir. İşlerinizi temiz ve sağlam bir şekilde yapmaya yarayan bantlar, manuel olarak kullanıma uygundur. Elle koparılabilen ürünler, üstün yapıştırma özelliğine sahiptir. Eşyaların açılan kısmını tamamen kaplama açısından en ideal çözümleri sunar. Bir arada tutmak istediğiniz parçaları, bantların sunduğu genişlik sayesinde kolayca sarabilirsiniz. Uygulama ve işlevsellik açısından değerlendirildiğinde koli bandı fiyatları oldukça ekonomiktir. Çeşitlerine göre koli bandı özellikleri de değişiklik gösterir.

Bantların çeşitleri şu şekildedir;

  • Koli Bandı; paketleme ve kapatma işlemlerinde oldukça fazla kullanılan bant türü genellikle şeffaf ya da kahverengi renklerde üretilir.
  • Baskılı Koli Bandı; reklam ve marka tanıtımı amacıyla kullanılan bant çeşididir. Firmalar ve markalar bu bantların üzerine marka ismini, kendi logosunu ya da özel mesajlarını bastırabilir.
  • Renkli Koli Bandı; standart renklerin aksine kırmızı, lila gibi farklı renklerde üretilen bantlar sınıflandırma ve organizasyonlarda en çok tercih edilen bant çeşitlerindendir.
  • İzole Bandı; bu tür bantlar genellikle elektrik yalıtım çalışmalarında tercih edilir. Esnek ve dayanıklı yapıya sahip olan bu bantlar siyah renkte üretilir.
  • Maskeleme Bandı; boya işlemlerinde kullanılan bantların yapışkanları kolayca sökülebildiği için iz bırakmayan yapıdadır. Böylece boyama işlerinde zorluk çıkarmadığı için sıklıkla tercih edilir.
  • Çift Taraflı Bant; her iki tarafı da yapışkan özelliğe sahip olan bantlar iki yüzeyi birbirine yapıştırıp, birleştirme amacı ile kullanılır.

Koli Bandı Baskılı Modeller ve Renkleri

Dikkat çekmek ve kullanıldığı alana uyum sağlamak amacı ile renklendirilen koli bandı, klasik tasarımında olduğu gibi her modelinde aynı kaliteye sahiptir. Yüksek yapıştırma gücüne sahip olan koli bantları, renkli olması ile eşyalarınızda herhangi bir boya izine sebep olmaz. Kırmızı renkli olan bandı kullandıysanız boyası eşyanıza geçmez.

Renkli koli bandı çeşitleri oldukça geniş bir ürün gamında satışa sunulur. Kahverengi, sarı ve beyaz gibi temel renklerin kullanıldığı ürünlerin yanı sıra lila, kırmızı koli bandı gibi farklı tonda olan seçenekler de birçok alanda kullanıma uygundur. Ağır olan eşyaların bir arada durması ve açılmaması için son derece sağlam şekilde üretilen renkli koli bantları, ambalajlama konusunda en iyi çözümleri üretir. Şeffaf koli bantları da ürün paketlemede en çok tercih edilen koli bandı çeşitlerinden biridir. Sardığı ürünün görünmesini de sağlayan şeffaf bantlar, diğer renkli ve baskılı ürünler gibi güçlü yapışma özelliğine sahiptir. Yapışkanlığı kuvvetli olan bantlar, büyük ve ağır kolilerde bile rahatlıkla kullanım avantajı sağlar. Bandın eninin ölçüsü arttıkça, yapışma alanı da genişlediği için birçok yüzeyde pratik çözümler sunar.

Bu da bantların daha sağlam bir tutunma sağlamasına yardımcı olur. Kalitesi sayesinde herhangi bir kopma ya da yırtılma yaşamayacağınız baskılı modeller, markalar ve firmalar tarafından sıklıkla tercih edilir. Büyük-küçük birçok işletmenin ve firmanın markasını ön plana çıkarmak için kullandığı baskılı koli bandı, firmanın istekleri doğrultusunda sipariş ile farklı renk ve ölçülerde üretilir. Baskılı koli bantları Hot Melt yani sıcak eriyik, tutkal teknolojisiyle üretildiği için kauçuk ile reçine belli bir ısıda eritilir ve homojen bir şekilde harmanlanır.

Uygulanan pigmentler sayesinde canlı renklere sahip logolar, bant kullanımı esnasında silinmez. Marka isminiz de zarar görmez. Kullanıldığı yüzeye baskı izi bırakmayan baskılı koli bandı modellerin fiyatı oldukça uygundur. Siz de birbirinden farklı renklere sahip olan ve son derece uyumlu baskılar ortaya çıkaran ürünleri deneyebilir, ekonomik çözümler üretebilirsiniz.

Koli Bandı Sağlamlığı ile Paketlemeyi Güvenli Kılar

Satın almak istediğiniz ürünün ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılaması oldukça önemlidir. Hem bütçenizden kar elde edeceğiniz hem de uygulama yaparken zorlanmayacağınız koli batları, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak kalitede üretilir. Kutu kapatma çalışmalarınızda sürekli değişim yapmamak için yüksek uzunlukta üretilen bant modellerini tercih edebilirsiniz. Çalışmalarınızda ihtiyacınız olan kolaylığı sağlamak için ürünün ölçüleri birden çok boyutta üretilir. Sürekli değişim yapmamak için farklı genişlik ve uzunluklara sahip koli bandı modelleri satışa sunulur.

Birçok ürün koliler aracılığı ile bir yerden bir yere taşınır. Ürünlerin güvenliği kolilere ve koli bantlarının sağlamlığına bağlıdır. Bu sebeple sağlam koli bandı seçiminiz hem istediğiniz sonuca ulaşmanızı hem de bütçenizden tasarruf etmenizi sağlar. Şeffaf, kırmızı, sarı, siyah, mavi, yeşil koli bandı gibi birden çok renk alternatifi satışa sunulur. Her bir ürün, standart üstü yüksek yapışkanlı modellerden oluşur. Paketlemeyi güvenli hale getiren, özelliklerine göre farklı genişliklere sahip olan bantlar, el ile kolay kopma özelliğine de sahiptir.

Genişliğiyle en yüksek ölçüye sahip olan bantlar, genellikle firmalar tarafından tercih edilir. Kaplayacağı alan daha geniş olan ürünler, güvenli paketleme sağlar. Böylece sağlam paketlemeler yapabilir, ürünlerinizi bir arada güvenle taşıyabilirsiniz. Şeffaf ve kahverengi olan modeller ev işlerinde günlük ofis işlerinde yoğun ilgi görür. Verimliliği oldukça yüksek olan bantlar, herhangi bir işinizde en iyi çözümleri üretmenizi sağlar. Küçük paketlemeler yapmak istiyorsanız, daha dar ölçülere sahip koli bandı modellerini tercih edebilirsiniz.

Dar ölçülerde üretilen koli bandı modelleri, ev ve iş yerlerinde küçük paketleme işlerinde sıklıkla tercih edilir. Bu ürünler sayesinde hem tasarruf sağlamış hem de bütçenizi korumuş olursunuz. Eşya kutuladığı ürünlerin taşıyan nakliyat firmaları, yüksek miktarda karton kutu kullanır. Dolayısı ile koli haline getirilen ürünlerde herhangi bir zarara yol açmamak ve korumak için koli bandı çeşitlerinden yararlanır. Bu sebeple nakliyat yapan firmalar tarafından uzun ölçülere sahip modeller tercih edilir.

Koli Bandında Su Geçirmezliği Değerlendirme Kriterleri

Su geçirmezlik özelliğine sahip olan koli bandı, neme dayanıklı bant çeşididir. Suya ve neme dayanıklı bandın en önemli ayırt edici özelliği, daha kalın bir yapıya sahip olmasıdır. Özellikle ıslak zeminlerde su sızıntılarının engellenmesi ve suyun yapıya zarar vermesini önlemek büyük öneme sahiptir. Bu noktada su geçirmez özellikteki koli bandı devreye girer.

Koli bandının su geçirmezliği şu kriterlere göre değerlendirilir.

  • Nem, küf ve mantar oluşumuna karşı dirençli olması,
  • Esneklik,
  • Kolay uygulanabilirlik,
  • Uzun ömürlülük gibi kriterler dikkate alınır.

Koli Bandı Tavsiye Edilenler Listesinde Üst Sıradakiler

Evlerde ve ofis gibi iş yerlerinde sıklıkla tercih edilen koli bandı, özelliklerine göre farklı alanlarda kullanılır. İhtiyaçlarınıza uygun ürünleri, satın almadan önce koli bandı kullanıcı yorumları, size yol gösterici olur. Tavsiye edilenler listesinde üst sırada yer alan bantlar ve kullanım alanları şu şekildedir.

  • Şeffaf koli bantları paketleme işlerinde kullanılır.
  • Maskeleme bantları dekorasyon ve boyama işlemlerinde tercih edilir.
  • Çift taraflı olan koli bandı ise hafif nesnelerin sabitlenmesinde ve poster asma işlerinde kullanılır.
  • İzole bant; elektrik ve elektronik alanlarda yaygın bir biçimde kullanılırken, elektrik kablolarının yalıtımı işlemlerinde oldukça büyük role sahiptir. Aynı zamanda; kabloların yönetimi, düzeni ve kablo bağları için en çok kullanılan ürünler izole bantlardır.
  • Güçlü yapışkanlı bantlar; sanayi, inşaat ve otomotiv sektöründe, montaj ve ağır işlemlerin birleştirilmesinde tercih edilir.
  • Baskılı bantlar ise; işletmelerde ve firmalarda üzerine logo, marka ismi ve mesaj basımı yapılan işlerde kullanılır.

Koli bandı satın almadan önce ürünler hakkında bilgi sahibi olmanız için ürün açıklamaları oldukça yeterlidir. Aynı zamanda koli bandı yorumları da ihtiyaçlarınıza en uygun ürün seçmenizde yardımcı olur. Kullanıcı değerlendirmeleri sayesinde koli bandı satın alma konusunda kararsız kaldığınızda, tercihlerinizin yorumlarının detaylı incelemesini yapabilirsiniz.

Koli Bandı Satış Yerleri

Kaliteli bir koli bandı, başarılı sonuçlar almanızda önemli bir role sahiptir. Kaliteli ürünler üreten markaların ürünleri ile dilediğiniz gibi sonuçlara ulaşabilirsiniz. Nugabant’ta satışa sunulan birbirinden farklı özelliklere sahip olan koli bantları, farklı materyallerle üretilmiş, farklı boyut ve renk seçeneklerine sahiptir. Çok yönlü oluşu ile bilinen koli bandı, çeşitli sektörlerde hem iş yükünden hem de bütçeden tasarruf sağlar.

Ev ve iş yerlerinizde, çeşitli sektörlerde kullanılabileceğiniz koli bandı çeşitlerini satın almak için Nugabant ürünlerini incelenebilirsiniz. Koli bandı ebat olarak piyasada satılan diğer bantlardan daha geniştir. Kullanışlı olmasının yanı sıra dayanıklı ve güçlü yapışma sağlayan bantlar, birçok malzemenin sabitlenmesinde büyük kolaylık sağlar. Kağıt, ahşap, karton gibi zeminlerde tutunma sağlamak için koli bandı tercih edilir. Bunun yanı sıra kolileriniz sağlam bir şekilde kapatmak için de Nugabant, koli bant çeşitlerinden yararlanabilirsiniz.

Koli Bandı ile Neler Yapabilirsiniz?

Koli bandı oldukça sağlam bir tutunma özelliğine sahip olduğu için birçok alanda pratik bir kullanım sağlar. Kolilerin kapatılması, ürünlerin paketlenmesi sırasında kullanılan bu ürünler birçok ürünü bir arada tutmak için tercih edilir. Koli bandı ile neler yapabileceğinizi şu şekilde sırlayabiliriz.

  • Kağıt ve karton gibi ürünlerinizi güçlü tutunma sağlayan koli bandı ile kolaylıkla birbirine sabitleyebilirsiniz.
  • Birçok aksesuarı yapıştırmak için de koli bantlarından yararlanabilirsiniz.
  • Taşımacılık dışında firmalar ürünlerini paketlemek ve ambalajlamak için sıklıkla koli bantlarını tercih eder.
  • Bazı firmalar koli bantlarına markalarını, logolarını baskı yaptırarak ürünü özelleştirir ve koli bandı ile kendi markasının tanıtımını yapar. Siz de baskılı koli bantları ile markanızın tanıtımını yapabilirsiniz.
  • Yalıtım amacı ile seramik gibi ıslak zeminler su geçirmez özelliğe sahip olan koli bantlarından yararlanabilirsiniz.
  • Çift taraflı bant sayesinde tablolarınızı, afişlerinizi duvara sabitleyebilirsiniz.

Farklı renklerde ve desenli olan bant çeşitleri projelerin görsel açıdan çekici olmasını ve malzemelerin ayırt edilip, sınıflandırılmasını sağlar. Görsel açıdan dikkat çeken ve paketlerinizin daha rahat bir şekilde sıralanıp tanınmasını sağlamak için koli bandı çeşitlerinden yararlanabilirsiniz.

Koli Bandı hakkında  daha geniş bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Nugabant ürünlerini hemen şimdi buradan sipariş verebilirsiniz.