fbpx

Koli Bandı Fiyatları

Koli bandı çoğunlukla paketleme işlemlerinde kullanılan çok amaçlı bir yapışkan bant çeşididir. Paketleme ve depolama işlerinde kullanılan koli bantlarının dayanıklı ve güçlü olması önemlidir. Güçlü tutunma sağlayan yapışkan özelliği ile uzun süreli işlevsellik sağlayan koli bandı ambalajlama, paketleme, düzenleme gibi çalışmalara etkin çözümler üretir.

İki yüzeyi birbirine tutturmada üstün performans sunan bantlar, dayanıklı yapışma özelliği sayesinde taşımacılık alanında en fazla tercih edilen ürünlerdendir. Cam, kağıt, karton, duvar gibi yüzeylerde güçlü tutunma sunan koli bantları, bu özelliği ile çeşitli sektörlerde kullanıma uygundur.

Koli bandı farklı genişlik ve renklerde üretildiğin için oldukça çeşitlidir. Ambalajlama işlemlerinin yanı sıra onarım işlerinde de kullanılan bantların fiyatları da bazı kriterlere göre değişiklik gösterir. Koli bant fiyatları etkileyen faktörler;

  • Ürünün Kullanım Alanı,
  • Üretim Malzemesi,
  • Genişliği,
  • Uzunluğu
  • Üzerinde Baskı olup olmamasına bağlı olarak değişir.

Kullanım alanlarına göre farklı yapışma, renk ve boyut seçenekleri sunan koli bantları fiyatları da bazı faktörlere bağlı olarak değişir. Bant türleri ve fiyat aralıkları markadan markaya farklılık gösterir. Markalar tarafından farklı kullanım alanlarına çözüm üretmek üzere üretilen bantlar, niteliklerine göre fiyat farklılıklarına sahiptir. Marka ve üretici firma fiyat karşılaştırmaları yaparak, ihtiyacınıza en uygun bant çeşidini uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.

Ekonomik koli bandı seçenekleri içinden yapacağınız seçimler sayesinde hem bütçenizden tasarruf sağlayabilir hem de uzun ömürlü bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Güçlü bir yapışma sağlayan aynı zamanda ekonomik olarak da tasarruf etmenizi sağlayan koli bandı, birçok alanda çözümler üretir. Fiyat-Kalite dengesi sunan kaliteli ürünler ile siz de ihtiyaç alanlarınıza en ideal çözümleri üretebilirsiniz.

Koli bantları aynı zamandaçoklu satın alım avantajı da sunar. Koli bandı, toptan alım fiyat avantajları sayesinde hem bütçenizden tasarruf edebilir hem de uzun vadeli bant ihtiyaçlarınızı tek bir alışveriş ile karşılayabilirsiniz.

Koli Bandı Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Kullanım alanlarına göre çeşitli özellikler sunan koli bandı fiyatları, bazı faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir.

  • Bant malzemesi; piyasada yaygın olarak üretilen koli bantları plastik, kağıt gibi farklı malzemelerden üretilir. Koli bantları fiyatları da malzemesine göre farklı seçeneklere sahiptir. Hot-melt, akrilik ve solvent koli bantları farklı materyallerden üretildiği için kullanım alanları da çeşitlidir. Ürünlerin materyallerine göre fiyatlar çeşitlilik gösterir. Piyasada bol miktarda bulabileceğimiz bu bant çeşitlerinin fiyatı da oldukça düşük düzeylerdedir.
  • Üretim maliyetleri: koli bandı üretimi sürecinin tüm elemanları maliyeti etkileyen unsurlardır. Gönderi ve paketleme yapılacak eşyaların uzun ömürlü ve dış etkenlere karşı dayanıklı olması için en kaliteli malzemeler ve titiz bir işçilikle üretilir. Ortamın iklim ve sıcaklık koşullarına uygun olarak üretilen kaliteli bantların fiyatları da üretim maliyetlerine göre değişiklik gösterir.
  • Dağıtım ve lojistik maliyetleri; koli bandı üreticisinden alıcıya ulaşana kadar farklı maliyet kalemleri de oluşturur. Dağıtım ve lojistikte bu maliyetler içinde yer alır. Dolayısı ile koli bandı satın alınlarında dağıtım ve lojistik maliyetlerinin de bant fiyatlarını değiştireceği unutulmamalıdır.
  • Bant kalınlığı ve genişliği; koli bantları belirlenen standart ölçülerde üretilir. Aynı zamanda kullanıcıların isteğine bağlı olarak farklı ölçülerde de üretilebilir. Koli bantları çeşitli genişliklerde de üretilir. Bantların genişliğine göre kullanım alanları da çeşitlenir. Koli bandı fiyatları da ürünlerin kalınlığı ve genişliğine göre değişiklik gösterir. Ayrıca, koli bantları her bütçeye uygun seçenekler sunar.
  • Talep ve arz dengeleri; koli bandı fiyatlarında bir diğer önemli unsur ise talep ve arz dengesidir. Bantların kullanım sıklığına göre fiyatları da değişir.

Bant Türleri ve Fiyat Aralıkları Nedir?

Koli bandı çeşitleri, kullanım alanlarının ihtiyaçlarına göre farklı özelliklerde üretilir. Bant türlerine göre fiyat aralıkları da değişir.

PP (Polipropilen) Bantlar

PP bant, hafif ve orta ağırlıkta olan eşya ve ürünleri paketlemede kullanılır.Polipropilen PP bant en çok kullanılan bant çeşitleri arasında yer alır. Hafif ve orta ağırlıktaki kolilerin paketlenmesi ve nakliyesi için kullanılan bu koli bandı, her bütçeye uygun seçeneklere sahiptir.

OPP (Şeffaf) Bantlar

Çift taraflı OPP şeffaf bant, endüstriyel uygulamalarda sıklıkla kullanılır. Opp çift taraflı şeffaf bantlar, plastik film, kâğıt, kumaş gibi yüzeyleri birleştirmede kullanılır. Bu bant, pek çok sektörde işlevsellik sağlar. Uygun fiyatlı şeffaf bantlar, kullanım alanında büyük avantajlar sağlar. Bu nedenle, opp çift taraflı bant kullanarak, maliyet tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Renkli Bantlar

Renkli koli bandı, kullanım alanlarına uygun çeşitli renklere sahiptir. Küçük paketlemelerde kullanılan şeffaf ve kahverengi renkli bantlar, en sık karşımıza çıkan bant çeşitlerindendir. Merdiven, koridor gibi alanlarda iş güvenliği sağlamak için kullanılan sarı, siyah, kırmızı renkli bantlar da uyarı amaçlı oldukça işlevsel ürünlerdir. Koli bandı fiyatları üretim özelliklerinden olan renk çeşitlerine göre de değişiklik gösterir.

Kağıt Bantlar

Kağıt koli bandı, geri dönüştürülebilir doğa dostu ürünlerdir. Kullanım alanına en uygun çözümleri üreten kağıt bantların fiyatları da farklıdır. Her bütçeye uygun seçenekler sunan kağıt bantlar, hem uzun ömürlü hem de tasarruflu ürünlerdir.

Bez Bantlar

Bez bantlar, su sızdırmaz özelliği ile öne çıkan bant çeşididir. Hızlı onarım gerektiren işlerde, pratik çözümler sunan bez bantlar, elle kopma özelliğine sahiptir. Mavi, yeşil, gri, sarı gibi renk seçenekleri sunan bantlar kırılan, kopan ya da delik oluşan eşyaları onarımda kullanılır. Bez bantların özellikleri fiyatlarını da doğrudan etkiler.

Ekonomik Koli Bandı Seçenekleri Nelerdir?

Boyutlarına, renklerine ve kullanım alanların ihtiyaçlarına göre farklı çeşitleri olan koli bandı fiyatları, üretim materyallerine göre farklı fiyat alternatifleri sunar. Renk olarak da çeşitli seçeneklere sahip olan koli bandı en ucuz ve en uygun modelleri ile aradığınız ürüne kolayca ulaşabilmenizi sağlar. Koli bandı fiyatları ise kalite, dayanıklılık ve marka gibi kriterlere göre değişir.Ambalajlama işlerinin yanı sıra onarım yaparken de kullanabileceğiniz bantlar, bütçe dostu markalar tarafından en ekonomik çözümleri sunmak üzere üretilir.

Pek çok koli bandı farklı ebatlarda üretilir. 1000 metre uzunluğa sahip modellerin fiyatları, maliyetinden dolayı biraz daha fazla olabilir. Fiyatları daha uygun olan koli bantları, tekli ve çoklu paketler halinde satın alabileceğiniz seçeneklerden oluşur. Kampanya ve indirimli fiyatlar da koli bantlarını çok daha tasarruflu satın alma imkanı sunar. Birçok koli bandı kampanyalı fiyatı ile çok daha uygun alternatifler sunduğu için bütçenizi korur.Yapıştırıldığı yüzeye tutunma özelliğini uzun süre muhafaza eden alternatifleriyle deneyiminizi artıran bantlar, ithal seçeneklere de sahiptir. İthal ürünler fiyat olarak biraz daha maliyetli olabileceği için satın alım öncesi çok daha iyi araştırılmalıdır. Koli bandı, İkinci el/sıfır ürünler olarak da farklı fiyat alternatifleri sunuyor. Ekonomik bir bant satın almak istiyorsanız daha önceki kullanıcıların deneyimlerini aktardığı, koli bandı yorumları ile satın alma kararınızı hızlandırabilirsiniz.

Marka ve Üretici Firma Fiyat Karşılaştırmaları Koli Bandı Satın Alma Kararınızı Etkiler Mi?

Koli bandı satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri de doğru marka ve üretici firma seçimidir. En kaliteli ürünleri üreten marka ve üretici firmalar, kalite-fiyat dengeleri en iyi şekilde koruyabilen üreticilerdir. Sektörde kendini kanıtlamış, kalitesi ile ön plana çıkan koli bandı seçiminizde, yerli üreticiler ile irtibata geçebilirsiniz. İhtiyacınıza en uygun çözümleri üreten firmaların fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yerli üreticiler ile yabancı markalar arasında fiyat karşılaştırmaları yapabilir, bütçenize en uygun en yüksek performansı sunan ürünleri tercih edebilirsiniz. Yerli ve yabancı üretici firmalar, koli bandı üretiminde kalite standartlarına göre hareket eder. En kaliteli ürünleri sunan markalar, sadece satış sırasında değil satış sonrası destek hizmetleriyle de %100 müşteri memnuniyetini hedefler.

Koli bandı satın almadan önce yabancı ve yerli markaların referanslarını inceleyebilir, pazar payları ve rekabet durumları ile ilgili karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Bu aşamada kullanıcı yorumlarından da yararlanabilirsiniz. Daha önceki kullanıcıların koli bantları yorumları, yapacağınız seçimlere ışık tutabilir.

Koli Bandı Toptan Alım Fiyat Avantajları Nelerdir?

Koli bantları ihtiyaçlarınıza pratik ve hızlı çözüm üretebileceğiniz birçok seçenekten oluşur. İhtiyacınıza en uygun kaliteli ürünlere, en hızlı ve en güvenilir şekilde sahip olabileceğiniz marka ve üretici firma seçiminizle, en yüksek kullanıcı deneyimini elde edebilirsiniz. Koli bandı ihtiyaçlarınıza göre, kullanıcı testlerinden geçtikten sonra üretilen ürünler ekonomik boyutları ile maliyetlerinizi düşürür. Toptan satın alım avantajları da sunan bantlar, maliyetten tasarruf sağlar.

Koli bandı toptan satın alım fiyat avantajları;

  • Adet başına düşen maliyet
  • Depolama ve stok yönetimi maliyetleri
  • Nakliye indirimleri olarak sıralanabilir.

Doğru üretici firma seçiminiz ile aradığınız ürüne, toptan satın alım avantajları ile uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan üretici firmaların, hızlı kargo avantajından da yararlanabilirsiniz. Kampanyalar ile çoklu alım imkanı sunan üretici firmalar, avantajlı koli bantları kadar uygun fiyat alternatifleriyle de dikkat çeker. Satın almak istediğiniz koli bandı ebatlarını ve miktarını belirledikten satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Koli Bandı Fiyat-Kalite Dengesi Nedir?

Piyasada yaygın olarak üretimi yapılan hotmelt koli bantları, akrilik koli bantları ve solvent koli bant çeşitleridir. Özelliklerine göre fiyatları da değişiklik gösteren koli bantları içinden seçim yaparken fiyat ve kalite dengesine de dikkat edilmesi gerekir. Ucuz ama kaliteli ürünler, ihtiyaçlarınıza uygun çözümlere ulaşmanızı zorlaştırır. Paketleme ve taşımada kullanılan koli bantlarının güçlü yapışma özelliği göstermesi çok önemlidir.

Eşya ve ürünleri taşımada ve saklamada güvenli kullanım sunan bantlar kaliteli malzemelerden üretildiğinde, üstün kullanıcı deneyimi sunar. Bu ürünleri fiyatları da biraz daha yüksek olabilir. Pahalı ama kaliteli ürünler ile kullanım alanınıza en uygun çözümleri üretebilirsiniz.

Kaliteli koli bandı fiyat/performans açısından kullanıcıların beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak özelliklere sahip olacak şekilde üretilir. Ölçülerine göre değişen bantlar, çoklu alım alternatifleri de sunar. Çoklu satın alım imkanlarından yararlandığınızda kaliteli ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Koli bandı satın alırken en önemli unsurlardan biri olan kaliteli ürün seçiminde, üretici firmanın müşteri memnuniyetini ön planda tutması da oldukça önemlidir. Sektörde kalitesi ile kendini kanıtlamış, ön plana çıkan ürünler optimum fiyat-kalite noktasına ulaşmış ürünlerdir. İhtiyacınıza en uygun çözümleri üreten üretici firmalar, maksimum kalite ve minimum fiyat politikası ile kullanım alnınıza en uygun bant çözümleri sunar.

Koli bandı satın alırken, fiyat ve performans dengesini en iyi oranda sağlayan üretici firmaları tercih etmeniz, beklentilerinize en uygun sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olur. Kalite/performans değerlendirmesi yaparken koli bandı kullanıcı yorumları da satın alma kararınızı etkileyebilir.

Koli Bandı hakkında daha geniş bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Nugabant ürünlerini hemen şimdi buradan sipariş verebilirsiniz.